неделя, 11 август 2013 г.

Избори на ЕСЕН с нова ПЕСЕН !!!

ГЕРБ иска незабавна оставка на това правителство



Избори на ЕСЕН с нова ПЕСЕН !!!


ГЕРБ иска незабавна оставка на това правителство, а изборите трябва да са през септември, за да може хората да се приберат от улицата. Това каза в студиото в “Животът и други неща” бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Аз обичам, когато говоря, да подкрепям нещата с факти. Когато някой говори за актуализация на бюджета, най-добре е да говорят хората, които са го приемали, а не да се говорят глупости, защото и Станишев, и Орешарски това правят. Много искам да съм позитивен, но не може тези хора да са толкова некомпетентни, коментира той обвиненията към ГЕРБ, че благодарение на преговорите през 7-8 февруари зеленчукопроизводители ще получат по-малко пари. “Февруари месец това, което сме договаряли, а то беше добро за България, след като беше върнато на ЕП преди една седмица на ново бе отново. С една дума, какво и да беше решавано февруари месец, то беше отменено от ЕП, беше вкарано на Европейски съвет, на който беше Орешарски и там са решили нещо, което ние не знаем какво… Оттук да започнем как лъжат, мажат и заблуждават хората”, остро реагира Борисов.

На въпрос докога депутатите на ГЕРБ няма да влизат в пленарната зала на парламента Борисов отговори, че проблемът е в поведението на лидера на “Атака”. В момента, в който Мишо Миков или прокуратурата отнеме имунитета на Волен Сидеров и ни гарантират реда и спокойствието, ще влезем в парламента и тогава ще искаме вот на недоверие, ще се борим парламентарно, докато падне този парламент и има предсрочни избори, категоричен бе той.

Иван Костов прави десен проект, който се финансира от Цветан Василев, каза още Бойко Борисов. Според него задача на Бареков в този проект е да търси конфронтация с ГЕРБ и с него персонално и “да се яхнат протестите в момента”. “Тези хора отиват пред нашата централа, застанат за една минута, докато множеството от протеста минава през паркинга и отива към централата на БСП”, отбеляза той. Костов дирижира “своите десни”. “Той доведе и направи изключително много БСП и ДПС да се върнат на власт и сега с Цветан Василев той прави десен проект”, добави Борисов и подчерта, че между двамата има дългогодишно приятелство.

ГЕРБ иска незабавна оставка на това правителство, а изборите трябва да са през септември, за да може хората да се приберат от улицата. Протестиращите трябва да знаят, че планът “Орешарски” предвижда да се вземе 1 милиард, за да се покрие някаква имагинерна дупка, който ще бъде похарчен без резултат, а после хората ще трябва да го плащат, обобщи Борисов.
bnt.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар