четвъртък, 15 август 2013 г.

Тотална разпродажба – последна фаза от унищожението на България!

БЪЛГАРИЯ е ОБЯВЕНА за ПРОДАН от българската МАФИЯ!

Тотална разпродажба – последна фаза от унищожението на България!

За  да СПАСИМ България, сме ДЛЪЖНИ да УНИЩОЖИМ ВСИЧКИ ПАРТИИ! Дори сме ЗАДЪЛЖЕНИ да ги унищожим по силата на МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР:


Ето и ЧАСТ от тоя задължаващ ни закон:
ЗАКОН ЗА СОБСТВЕНОСТТА … Чл. 29. (Изм., ДВ, бр. 31 от 1990 г. и бр. 33 от 1996 г.) Чужденци и чуждестранни юридически лица не могат да придобиват право на собственост върху земя в страната. Забраната по ал. 1 не се прилага при наследяване по закон. Лицата, придобили право на собственост при наследяване по закон, следва да прехвърлят собствеността си в 3-годишен срок от откриване на наследството. (Ал. 3 – изм., ДВ, бр. 59 от 2000 г.) Чужденци и чуждестранни юридически лица могат да придобиват право на собственост върху сгради и ограничени вещни права върху недвижим имот в страната, освен ако със закон е установено друго. Чужда държава или междуправителствена организация може да придобива право на собственост върху земя, сгради и ограничени вещни права върху недвижим имот в страната въз основа на международен договор, със закон или акт на Министерския съвет.
Преди 7 години имаше дебати в парламента за правото на чужденци да купуват земеделски земи в България. Тогава имаше сериозен натиск от Американската търговска камара, от Израел и от министерствата на Турция, за да се разреши изкупуването на земеделски земи от чужденци. Тогава нашите политически пионки разрешиха на чужди “инвеститори” да изкупуват земеделски земи, но за целта чужденецът трябва да регистрира фирма у нас и да купи парцелите от името на юридическото лице. От 01.01.2012г. европейци могат да купуват при определени условия.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ И НЕ ТРЯБВА ДА ПРОДАВА ЗЕМЯТА БЪЛГАРСКА НА ЧУЖДЕНЦИ , НА ЧУЖДА КРЪВ!КОЙТО ГО СТОРИ, ЩЕ ОТГОВАРЯ ЗА УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА! НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ, СЪДНИК Е НАРОДЪТ!!!
Ако позволим да се купува от чужденци земята ,това ще бъде най-големият геноцид над българите от всички варианти за унищожение, които се прилагат по време на криминалния период на развитие на България от 1989 год. до днес. Предложение  да се направи още една петиция ,в която да се искат да бъдат анулирани криминалните концесии за природните ресурси на България това са концесиите за злато и цветни метали, минерална вода, въглища и др. и до като не ги анулират нито един гражданин да не плаща данъци.

Продажбата на БЪЛГАРСКАТА Земя е Национално предателство!
да продаваш земята на Родината Ни, е Престъпление, което трябва да се наказва Единствено и Само с РАЗСТРЕЛ.
затова ли Левски и Ботев са я напоили с Кръвта си тази Земя!
затова ли пра Дядо ми турците са го КЛАЛИ !и резали ПАРЧЕ по ПАРЧЕ !!!!!!!
за да я разпродават и разпарчетосват някакви си продажни БОКЛУЦИ !ПРЕДАТЕЛИ! БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ!


Няма коментари:

Публикуване на коментар