неделя, 23 февруари 2014 г.

КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО

КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО

Приятели не е лошо да прочетете тази документи и факти от архивите на КДС и да разберете, че така наречената "антикомунистическа" опозиция със забавната абревиатура - С-ДС е била създадена(много преди 10.11.89г.) в кабинетите на комунистическата Държавна Сигурност и КГБ, а след това и абсолютно всички псевдо-антикомунистически проекти са ДЕЛО на комунистическата ДС(и РУСИЯ като създателка на рубладжийският проект - АТАКА), като се започне от;  Н-ДС-В на царчето доносник на ДС (чиято партия беше пълна ЕДИНСТВЕНО и САМО с деца и внуци на КОМУНИСТИЧЕСКИ ФУНКЦИОНЕРИ), мине се през анадолската ДеПеСе (рожба на ДС и турските тайни служби), и най - новият  проект на комунистическата олигархия и ДС - България "БЕЗ" цензура на дудука...............В тези тежки времена когато съществуването на България е под въпрос на нас българските националисти се пада  отговорността да вземем мерки срещу този така наречен „необратим процес”. Не изразяването на отношението си чрез предприемането на действия срещу тази меко казано несправедливост или нека го наречем с истинското му име геноцид срещу българският народ е нещо повече от грях спрямо родина, род, семейство, спрямо огромните жертви на нашите предци както и собствените ни личности . Стига вече сме се оплаквали че ни ограбват , лъжат и избиват да това е така, това е действителността днес в България.  Колкото и да го коментираме колкото и статии да се изпишат в действителност почти нищо не се променя без реално предприети мерки срещу това зло, които към днешна дата за съжаление липсват.


1.Георги Първанов - Агент Гоце Трипера от Държавна Сигурност-филиал на КГБ!


2.Серго Станишев - комунист-социалист , син на баща терорист Създател на лагерите на смъртта!


3.Румен Петков алкохолик гнусен трети брат на Галеви доведен СТАРШИНА от ДС ! Син на надзирател от Скравена и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов!


4.КУРнелия Нинова внучка на партизанска бандитка от отряда за убийства Чавдар !


5.Кирчо Добрев известен още като кирето тъпото, мулето когото Бойко го хвана с дисагите пълни с марки от продаденото жито на Милошевич – комсомолски секретар в ПУЦа за трудови резерви, племенник на Пешо Танкиста, и син на бивш оргосекретар и пиянде от Позитано 20 Николай Добрев служител на ДС от високо засекретено ниво!


6.Михаил Миков ММ мокрото момче за кървави поръчки - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси!


7.Росен Карадимов сол ташак на ченгето Гоце- платен комсомолски секретар по времето на Луканов,  първи секретар на общински комитет на ДКМС!


8.Пешо КУРУмбашев измислен политик дървен философ , чийто дядо се е любил с бабата на Нора Ананиева на магистрала Хаинбоаз – комунистическо синче; стипендат на харковския ПУЦ!


9.Мая Манолова днешна червена мастия , наследничка на една курвутина .Баба й е била изселена през 1967 г от София с още много курвилини заради младежкият фестивал - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП!


10.Емилия Масларова- внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд „ Чавдар” !Баба й е била любовница на партизанският терорист от Ст.Загора Чочоолу!


11.Димчо Малевски - Михаля бивш сътрудник на Мултигруп - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, Настоящ лабораторен спец по пясък и чакъл!


12.Ивайло Калфин внук на надзирател и изкормвач на стотици лагерници на кариерата на смъртта в Ловеч, награден с орден за славата за най-много избити от ДС!


13.Моника Йосифова жена втора, трета ръка ,нахапа ябълка ,захвърлена и взета от земята мръсна но здраво захапана от Серго малоумнии, алчна за пари курвулетина откраднала три милиона чрез австрийския мошеник ХуЙкигер. Бивша на ченге-банкер от ДС. Баба й е сменяла  "парчето на Цола Драгойчева бивша курвелина от Политбюро на червените убийци”!


14. Илиана Йотова червендалестата масти., бивш комсомолски секретар на екип от БНТ, изгонена от там за доносничество. Баба и по майчина линия се е грижела за манекенки в леглото на правешкия касапин!


15.Сергей Дмитриевич Станишев е български политик, министър-председател на осемдесет ... е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, СССР (днешна Украйна). ... Сергей Станишев е съветски, след това руски гражданин до 1996 г., ...
Кой го е избрал този да брани българските интереси?????
Кой го е избрал този да брани българските интереси?????


16.Андрей Луканов е роден през 1938 г. в Москва в семейството на известния български комунист Карло Луканов. Той е съветски гражданин по рождение и придобива българско поданство на 6-годишна възраст, когато се премества да живее в България със семейството си.
Още един спинозен шпионин на СССР, Бог да му прости!
Още един спинозен шпионин на СССР, Бог да му прости! 


17.Жан Виденов е роден на 22 март 1959 г. в гр. Пловдив. Завършва "Международни икономически отношения" в МГИМО, Москва през 1985г.


18.Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас[1]. В периода 1979–1984 завършва висше образование в Московския институт по енергетика,
Още един руски шпионин! 


19.
Георги Димитров                                        След излежаване на присъдата си Георги Димитров получава съветско гражданство и заминават за Съветския съюз, където остават до края на Втората световна война


20. Васил Коларов

През следващите години Васил Коларов заема различни научни и политически постове в Съветския съюз

21.Вълко Червенков е роден в Златица, но се премества в София и от 1919 г. участва в дейността на БКП. През есента на 1924 г., заедно с Яко Доросиев и Иван Минков, влиза в т.нар. Специална наказателна група към Централния комитет на БКП, която трябва да координира терористичната дейност на Военната организация на партията. През 1925 г. е задочно осъден на смърт за множество планирани убийства, наредени от БКП и Коминтерна, и заминава за Съветския съюз. Там заема различни номенклатурни постове в структурата на Коминтерна. Завербуван е от НКВД като агент на съветските тайни служби с кодовото име Спартак.
Ами то като гледам само съветски граждани и шпиони са ни управлявали досега! Затова сме на този хал Българи!
.....Има още но ще излязат когато му дойде времето или Посмъртно направо с некролозите за което се надяваме да ни съдействате !!!Призовават се всички Български Граждани да бъдат особенно внимателни и да избягват всякакъв контакт със споменатите в списъка лица за които има категорично потвърдени данни от вътрешен партиен източник че са СПИН-озно болни по наследство !!! 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар