вторник, 3 септември 2013 г.

ГЕРБ- НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!

ВСИЧКО Е ВЕЧЕ В НАШИ РЪЦЕ, КАКТО И ДЪРЖАВАТА, ЗАЩОТО ТЯ НЕ САМО СЕ СЪСТОИ ОТ УПРАВЛЯВАЩИ, НО И ОТ ГРАЖДАНИ!!! ЗАТОВА НЕКА ВСИЧКИ УТРЕ ДА СЕ ОПЪЛЧИМ СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП, АТАКА И ДПС!!!

Няма мирна демокрация. Демокрация без кръв е унищожаване на бедния Българин!
Какво ще правим за напред с тези комунисти, трябва да се борим, защото зимата ни чака Глад!!!
Българинът го очаква най-големия глад след 1997 г. Зимата вече ни очаква, а с нея и глада, тогава ще е късно, ако сега не се вдигнем всички това правителство на КОМУНИСТИ, НАЦИСТИ и ДПС, ще ни превърнат в Абуригей. Днес започваме да се вдигаме на БУНТ и запомнете Демокрация без КРЪВ няма. Гладът чука на вратите на нашите деца, братя, сестри ,майки, бащи и най- милите ни деди!!! НАПРЕД ЗА ПОБЕДАТА В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!
Българино, стани и тези премахни, и това разпространи ако искате да стане промяната в България!!!
Целта на тези протести е да премахне управлението на олигарсите, както и да се контролира от „ Народния орган”, включващ в него представители от всички браншове, които ще бъдат избирани от народа по метода ОТ ДОЛУ НА ГОРЕ! Това ще рече, че ще се избере човек от най- ниското стъпало в този бранш и ще предостави свой представител на регионално ниво, които заедно с другите представители от останалите региони ще изберат основен говорител. Той ще изразява мнението на всички региони, техните проблеми, желания и бъдещи проекти, както и ще следи за правилното изпълнение на задачите поставени от народа. По- удачно е изразителя на волята на „ Народната власт” да бъде ограничена само до едно лице- президентска република, която няма да размива властта и отговорността между няколко стотина индивида, а ще се носи персонално от един човек и неговите направляващи съветници от „Народната власт” . 
ТОВА БЪЛГАРИ Е ЦЕЛТА НА СЕГАШНИТЕ  ПРОТЕСТИ.  ВЪПРЕКИ , ЧЕ МНОГО ОТ ВАС НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ, ЦЕЛТА НИ Е ЕДНА: - ПРОМЯНА НА ПОЛИТИКО-ИКОНОМИЧЕСКАТА СИСТЕМА !!! ПРОМЯНА , КОЯТО ТРЯБВА ДА СПРЕ 23 - ГОДИШНИЯ ПОЛИТИКО-БАНКЕРСКИ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ , ПРОМЯНА КОЯТО ТРЯБВА ДА ВЪРНЕ ВЛАСТТА В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА ! ! ! ТОВА Е КРАИНАТА ЦЕЛ НА БЪЛГАРИТЕ - ДА ПРОМЕНИМ СИСТЕМАТА В ПОЛЗА НА ДЕЦАТА СИ... АКО СЕГА НЕ УСПЕЕМ ,  УТРЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕМ..... !!!! СПАСЕТЕ ДЕЦАТА  СИ !!!

ДА СЕ АТАКУВА СОБСТВЕНОСТТА НА ОЛИГАРХИЯТА!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар